Onko kortissa luottorajaa?

Ei, AIRO ei ole luottokortti eikä siinä ole luottorajaa. Et voi käyttää enempää varoja kuin kortillesi on etukäteen tallennettu.

Onko kortti luotettava ja turvallinen käyttää?

AIRO PayCard on MasterCard -leimattu ja turvattu sirulla sekä PIN -koodilla. Kuten kaikkien Debit / Kredit -korttien kanssa, sinun pitää myös tehdä kaikki mahdolliset varotoimet pitääksesi kortin ja sen PIN -koodin turvattuina. Tutustu ystävällisesti myös korttiehtoihimme. AIRO PayCardin tavoitteena on auttaa sinua vähentämään suurien käteismäärien hallussapitoa tai kuljettamista.

Mitä jos minulle tulee ongelmia kortin tai kortin käyttämisen kanssa?

Jos sinulla on ongelmia kortin kanssa, sinulla on epäilyttävä korttitapahtuma korttitililläsi tai korttitapahtuma on hylätty vaikka sinulla on saldoa kortillasi, soittakaa ystävällisesti asiakaspalveluumme 0600 303 060 (Suomesta) tai +358 600 303 060 (Ulkomailta).

Mihin voin käyttää AIRO PayCardia?

Ostaaksesi tuotteita myymälöissä, netissä tai puhelimen välityksellä. Korttia voi käyttää myös korttinostoihin aina kun näet automaatissa MasterCard Acceptance – merkin. Lisäpalvelut ovat käytettävissä päivitetyillä korteilla:
Kortilta toiselle siirto; Lataus pankkisiirrolla; Suurennetut latausrajat, jne.

Jos haluat enemmän tietoja kortistasi, sillä tehdyistä maksuista tai kortin lataamisesta, ota yhteys 0600 303 060 (Suomesta) tai +358 600 303 060 (Ulkomailta).