PREPAID FINANCIAL SERVICES LIMITED

Sopimusehdot 2014

“Kortti” tarkoittaa sähköistä rahatiliä, jonka olemme sinulle myöntäneet yhdessä tiliisi liitetyn prepaid-kortin kanssa
“Erääntymispäivä” tarkoittaa päivämäärää, jolloin korttisi lakkaa toimimasta
“Tilin sulkeminen” johtaa lunastuspalkkioon, josta kerrotaan yksityiskohtaisemmin kohdassa Lista palkkioista ja rajoista
“Arkipäivä” maanantaista perjantaihin klo 9.00-18.00 (GMT), lukuun ottamatta Ison-Britannian kansallisia ja yleisiä vapaapäiviä
“Lista palkkioista ja rajoista” näihin sopimusehtoihin sisällytetty lista
“Palkkio” kaikki asiakkaan maksettavana olevat palkkiot, kuten kohdassa Lista palkkioista ja rajoista mainitaan
“KYC” Know Your Customer (Tunne asiakkaasi), vaatimukset asiakkaiden tuntemisesta ja tunnistamisesta rahanpesua koskevien määräysten mukaisesti
“KYB” Know Your Business (Tunne liiketoimintasi) -vaatimus liiketoiminnan tuntemisesta ja tunnistamisesta rahanpesua koskevien määräysten mukaisesti
“SDD -kortti” Standard Due Diligence prepaid -kortti / Instant Issue Prepaid -kortit
“Vanhentumisaika” tämän sopimuksen päättymisen jälkeinen 6 vuoden ajanjakso
“Sähköinen raha” on sähköisesti (mukaan lukien magneettisesti) varastoitua rahallista arvoa, jota edustaa saaminen liikkeeseenlaskijaa kohtaan, jota myönnetään varoja vastaanotettaessa maksutapahtumien tekemistä varten ja jonka hyväksyy jokin muu henkilö kuin sähköisen rahan liikkeeseenlaskija
“Kauppias” vähittäiskauppias tai muu henkilö, joka hyväksyy maksuvälineeksi sähköisen rahan
“Maksupalvelut” tarkoittaa kaikkia maksu- ja sähköisen rahan palveluita ja kaikkia muita asiakkaalle ja/tai muulle kortinhaltijalle / muille kortinhaltijoille käytössä olevia palveluita tilin ja/tai kortin käytön myötä
“Uudelleen lataaminen” rahan lisääminen tilille
“Käyttäjätunnus ja salasana” asiakkaan valitsemat kirjautumistiedot online-maksupalveluun
“Virtuaalinen kortti” sähköinen ennalta maksettu ei-fyysinen maksukortti, jonka käyttö on rajoitettu onlineostoksiin sekä puhelimitse tai postimyynnin kautta tehtäviin ostoksiin
“me”, “meitä” tai “meidän” Prepaid Financial Services Limited on sähköisen rahan liikkeeseenlaskija
“sinä” tai “sinun” asiakas ja/tai henkilö, jonka käyttöön asiakas on tarvittaessa antanut kortin muun kortinhaltijan ominaisuudessa näiden sopimusehtojen mukaisesti
“Muu(t) kortinhaltija(t)” Voit tarvittaessa hakea korkeintaan 3 muuta prepaid-korttia
“Järjestelmät tai järjestöt” Kortilla näkyvien tietojen mukaisesti

 

 1. Tietoja meistä:

Prepaid Financial Services on MasterCardin lisensoitu ensisijainen järjestelmän jäsen. MasterCard on MasterCard International Incorporatedin rekisteröity tavaramerkki.

 1. Prepaid-kortin hallinta:

Voit nähdä ostotapahtumahistoriasi sekä korttisi tiedot Internetissä kirjautumalla sisään osoitteeseen www.paycard.fitai voit soittaa asiakaspalveluumme 020 73 44 133 (Suomesta soitettaessa) tai +358 20 73 44 133 (Ulkomailta soitettaessa),jonne voit myös ilmoittaa korttisi katoamisesta tai varastamisesta. Jos haluat mieluummin lähettää meille sähköpostia, voit tehdä niin osoitteeseen info@paycard.fi

 1. Sopimuksesi kanssamme:

3.1.       Airo Paycard Prepaid MasterCard -kortin myöntäjä on Prepaid Financial Services Limited. Myös maksupalvelut tarjotaan meidän toimestamme, ja olemme rekisteröity yritys Englannissa ja Walesissa. Yrityksemme rekisteröintinumero on 6337638. Ison-Britannian rahoitustarkastusviranomainen (Financial Conduct Authority) on valtuuttanut meidät ja säätelee toimintaamme sähköisen rahan liikkeeseenlaskijana. Kotipaikka: 4th Floor, 36 Carnaby Street London W1F 7DR.

3.2.       Ison-Britannian rahoitustarkastusviranomaisen myöntämän valtuutuslisenssimme yksityiskohdat ovat saatavilla julkisessa rekisterissä osoitteessa http://www.fsa.gov.uk/

3.3.       Airo Paycard hoitaa ohjelmaa Prepaid Financial Services Limitedin puolesta.

3.4.       Prepaid-kortti pysyy Prepaid Financial Services Limitedin omaisuutena.

 1. Korttisi ja tilisi meillä:  

Voit uudelleenladata prepaid-korttiasi Lista palkkioista ja rajoista -kohdan ilmoittamien rajoitusten mukaisesti. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä rajoja ja kieltäytyä milloin tahansa uudelleenlataamisesta. Uudelleenlataamisesta voidaan veloittaa palkkio.

4.1.       Nämä sopimusehdot hallinnoivat meidän ja sinun välistä suhdetta maksupalvelujen tarjoamiseksi Prepaid Financial Services -yhtiön toimesta sinulle. Tämä sopimus sisältää myös tärkeitä huomautuksia ja tietoa, jotka voivat vaikuttaa oikeuksiisi ja siihen, voitko saada rahasi takaisin. Aktivoimalla tilisi sinun katsotaan hyväksyneen ja ymmärtäneen täysin tässä sopimuksessa olevat ehdot ja suostut noudattamaan niitä korttia käyttäessäsi tai osoittamalla hyväksyntäsi.

4.2.       Korttisi ei ole luottokortti, eikä se ole minkään pankin myöntämä. Et voi saada korkoa kortin saldolle.

4.3.       Maksupalvelut ovat ennalta maksettavia maksupalveluita, eivät luotto- tai pankkituote; sinun tulee siksi varmistaa, että sinulla on riittävästi käytettävissä olevaa saldoa maksaaksesi jokaisen tekemäsi ostoksen. Tämä koskee myös kaikkia maksuja tai käteisnostoja, jotka teet käyttäen maksupalveluja.

4.4.       Vastaanotettuasi kortin, Teidän pitää aktivoida se ja noutaa PIN -koodinne Online -korttipalvelussamme www.paycard.fi. Normaalitilanteessa kortti on käytettävissänne välittömästi tai Online -palvelun vaiheiden jälkeen. Jos ette aktivoi korttia, jokainen tekemänne maksutapahtuma voidaan hylätä niin kauan kuin kortti on aktivoimaton.

4.5.       Tarvittaessa yritysasiakkaat, jotka ovat pyytäneet meitä myöntämään prepaid-kortteja ja PIN-koodeja heidän työntekijöilleen, suostuvat valtuuttamaan kunkin työntekijänsä suorittamaan maksutapahtumia puolestaan.

Tilinhaltijana olet vastuussa korttien käytöstä ja kaikista sovellettavista palkkioista tai maksuista, joita työntekijäsi saattavat aiheuttaa. Pidämme sitä, että työntekijäsi käyttävät prepaid-korttiasi, vahvistuksena siitä, että olet tiedottanut näistä sopimusehdoista heille ja että he ovat hyväksyneet ne ennen käyttöä. Suostut siihen, että velvollisuutesi on antaa jokaiselle kortinhaltijalle kopio näistä sopimusehdoista.

4.6.       Ennalta maksettuja rahoituspalvelujen prepaid-kortteja ei voida jakaa toisten osapuolten kanssa.

 

 1.  KYC / Know Your Customer (Tunne asiakkaasi) -vaatimukset:

5.1.       Jotta voit hankkia kortin, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Saatamme vaatia sinulta todisteita henkilöllisyydestäsi ja nykyisestä osoitteestasi. Sinun on autettava meitä noudattamaan lainsäädännöllisiä vaatimuksiamme, jotka soveltuvat KYC-periaatteeseen ja rahanpesun vastaisiin vaatimuksiin liiketoiminnassamme. Lainsäädännölliset vaatimuksemme edellyttävät meidän pitävän kirjaa asiakkailtamme saaduista tiedoista ja asiakirjoista, mihin sinun on myös suostuttava.   

5.2.       Emme suorita luottotarkistuksia asiakkaillemme, mutta toisinaan luottoarkistossasi saattaa näkyä näitä, ja olemme merkinneet ne ei-luottohauiksi.

5.3.       Kortin hankkiminen tai käyttö ilmaisee meille, että suostut sellaisten tarkistusten suorittamiseen, jotka tässä sopimuksessa kuvaillaan.  

5.4.       Voit tarvittaessa hakea korkeamman rajan kortteja, jotka tunnetaan nimellä täyden KYC:in kortit. Nämä latausrajat ja kortin edut selitetään yksityiskohtaisemmin yhtiön nettisivuilla. Ollaksesi oikeutettu näihin rajoihin, sinun on täytettävä pykälän 5.1. vaatimukset.

5.5.       SDD -kortin latausrajoihin sovelletaan matalampia rajoja, ja ne ovat kaikkien yli 18-vuotiaiden käytettävissä. Voit päivittää korttisi (palkkioita voidaan veloittaa) antamalla meille KYC-asiakirjasi. Kortinhaltijoita voidaan hylätä, jos asiakirjoja ei voida todentaa.    

5.6.       Prepaid-korttisi valuutta tulee olemaan summa tai sen paikallisen valuutan vastaava summa, jossa korttisi on määrätty (esim. euro €, dollari $ tai Englannin punta £).

5.7.       Voit pyytää mahdollisesti lisää kortteja, jotka on liitetty ensisijaiseen korttiisi tai tiliisi. Valtuutat meidät myöntämään kortteja ja PIN-koodeja muille kortinhaltijoille ja valtuutat kunkin muun kortinhaltijan valtuuttamaan maksutapahtumia puolestasi. Olet edelleen vastuussa kaikista palkkioista, maksutapahtumista sekä kunkin sinun pyytämän kortin tai ylimääräisen kortin käytöstä tai väärinkäytöstä.

5.8.       Hyväksyt, että tätä sopimusta sovelletaan myös kaikkiin ylimääräisiin kortteihin ja muihin kortinhaltijoihin, jotka olet järjestänyt. Suostut tiedottamaan tästä sopimuksesta kaikille muille kortinhaltijoille ennen kuin he alkavat käyttää korttia.

5.9.       Yritysasiakkaat – Hakeakseen prepaid-korttiamme, yrityksen on oltava julkinen tai yksityinen osakeyhtiö tai avoin yhtiö. Vaadimme KYB-todisteita henkilöllisyydestäsi ja yrityksesi osoitteesta. Saatamme pyytää sinua antamaan asiakirjan luonteisen todistuksen tämän todistamiseksi ja/tai saatamme tarkistaa kaikki antamasi tiedot yhteistyössä luottotieto- tai petosten vastaisten virastojen tai muiden organisaatioiden kanssa. Sinua pyydetään myös täyttämään KYC-vaatimukset, jotka määritellään osiossa 5.1.  

Saatamme suorittaa hakuja luottoarkistoihin varmentaaksemme yrityksesi omistajien, johtajien, kumppaneiden tai työntekijöiden henkilöllisyyden. Virastot saattavat pitää kirjaa näistä tiedoista ja tehdyistä hauista.

 1. Palkkiot ja veloitukset:

6.1.       Kaikki prepaid-korttiin sovellettavat palkkiot määritellään palkkiotaulukossa alla. Jos muutamme näitä palkkioita milloin tahansa, annamme sinulle 2 kuukauden irtisanomisajan. Jos et ole meihin yhteydessä tämän ajanjakson aikana, oletamme sinun hyväksyvän muutokset ja jatkavan korttisi käyttämistä.  

 1. Kuinka prepaid-korttia käytetään:

7.1.       Korttia saa käyttää ainoastaan henkilö, jolle kortti on myönnetty.

 1. Mahdolliset kortin rajoitukset:

8.1.       Korttia ei ole liitetty pankkitiliin, eikä se ole sekkitakuukortti tai luottokortti.  

8.2.       Voit käyttää maksupalveluja asiaankuuluvaa järjestelmää käyttävien kauppiaiden luona tapahtuvia maksutapahtumia varten käytettävissä olevaa saldon määrää vastaan. Jos käytettävissä oleva saldo ei riitä maksutapahtumaan, jotkut kauppiaat eivät salli yhdistää kortin tai tilin käyttämistä muihin maksutapoihin.  

8.3.       Korttiohjelman johtaja saattaa rajoittaa joitain maksutapahtumia, kuten maksamista huoltoasemien automaateilla.  

8.4.       Jotkut kauppiaat, kuten ravintolat, saattavat tehdä korkeintaan 20 %:n katevarauksen täydestä maksutapahtuman arvosta ennen lopullisen laskun käsittelyä.                

8.5.       Maksupalvelujen käytössä tai niihin pääsyssä voi toisinaan esiintyä keskeytyksiä, esimerkiksi jos meidän on suoritettava huoltotoimenpiteitä järjestelmässämme. Ota yhteyttä asiakaspalveluun Internet-sivujemme kautta ilmoittaaksesi meille kohtaamistasi ongelmista.

 1. Kortin erääntyminen ja varojen lunastaminen:

9.1.       Korttiin on painettu erääntymispäivä. Tililläsi olevat varat eivät enää erääntymispäivän jälkeen ole käytettävissä uusimmalla kortilla, joka tilin alle on myönnetty (”erääntymispäivä”).  

9.2.       Maksupalvelut ja tämä sopimus päättyvät erääntymispäivänä, jollet pyydä tai jos sinulle myönnetään korvaava kortti ennen erääntymispäivää pykälän 10.3 mukaisesti tai jollemme muutoin suostu jatkamaan maksupalvelujen tarjoamista sinulle erääntymispäivän jälkeen.

9.3.       Et voi käyttää erääntynyttä korttiasi tai erääntyneitä korttejasi erääntymispäivän jälkeen.  

9.4.       Jos kortti erääntyy ennen kuin käytettävissä oleva saldo on kulutettu, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun pyytääksesi korvaavaa korttia edellyttäen, että teet näin 14 vuorokautta ennen erääntymispäivää ja maksat palkkion (siellä missä täsmennetty).  

9.5.       Tästä huolimatta varat ovat lunastettavissa erääntymispäivän jälkeenkin, jos meihin otetaan yhteyttä milloin tahansa 6 vuoden vanhentumisajanjakson sisällä. Vanhentumisajan jälkeen varasi eivät enää ole lunastettavissasi.

9.6.       Siinä tapauksessa, että pyyntösi lunastuksesta on tehty alle 12 kuukautta erääntymispäivästä, lunastuksesta ei peritä myöhäisen lunastuksen palkkiota. Jos teet pyynnön lunastuksesta yli 12 kuukautta erääntymispäivän jälkeen ja ennen sopimuksen purkamista, sinulta voidaan periä tilin sulkemiseen liittyvä palkkio (siellä missä tarkennettu).  

9.7.       Tarvittaessa myös muiden kortinhaltijoiden kortit erääntyvät erääntymispäivänä, joka näkyy asiakkaan ensisijaisessa kortissa.   

9.8.       Pidätämme oikeuden myöntää sinulle korvaavan kortin erääntyneen kortin tilalle, vaikka et ole pyytänyt sellaista. Jos teemme niin, pykälää

9.9.       Jos kortti erääntyy ennen kuin käytettävissä oleva saldo on kulutettu, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun pyytääksesi korvaavaa korttia edellyttäen, että teet näin 14 vuorokautta ennen erääntymispäivää ja maksat palkkion (siellä missä täsmennetty). ei sovelleta. Jos et ole pyytänyt korvaavaa korttia, sinulta ei veloiteta kortin korvaamispalkkiota, joka määritellään Lista palkkioista ja rajoista -kohdassa.

9.10.    Pidätämme ehdottoman oikeuden kuitata, siirtää tai käyttää tilillä/tileillä tai korteilla olevia summia sellaisten meille kohdistuvien velkojen ja palkkioiden maksamiseksi, joita ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

10. Kortin mitätöiminen:

10.1.    Jos olet asiakkaamme ja haluat keskeyttää maksupalvelut milloin tahansa, sinun on pyydettävä keskeytystä Internetin kautta ilmoittamalla meille asiasta ja vaatia käyttämättömien varojesi hyvittämistä lähettämällä sähköpostia, kuten yllä olevassa osiossa 2 kerrotaan. Sinun on lähetettävä meille sähköpostia siitä sähköpostiosoitteesta, jonka annoit rekisteröidessäsi tilisi. Asiakaspalveluosastomme keskeyttää sen jälkeen kaikki maksupalvelujen käyttösi.

10.2.    Sinua voidaan pyytää antamaan KYC-tunnistamisasiakirjoja, kuten pykälässä 5.1, jotta voimme suorittaa loppuun sulkemisen ja käsitellä käyttämättömien varojen hyvittämisen.

10.3.    Kun olemme vastaanottaneet kaikki tarpeelliset tiedot sinulta (mukaan lukien KYC:in) sekä kaikki maksutapahtumat ja asiaankuuluvat maksut ja veloitukset on käsitelty, hyvitämme asiakkaalle kaiken käytettävissä olevan saldon vähennettynä meille maksettavat maksut ja veloitukset edellyttäen, että:

 1. et ole toiminut petollisesti, törkeällä huolimattomuudella tai sellaisella tavalla, joka aiheuttaa perusteltuja epäilyjä petoksesta tai törkeästä huolimattomuudesta; ja
 2. Meidän ei tarvitse evätä käytettävissä olevaa saldoasi lain tai määräysten perusteella tai poliisin, oikeusistuimen tai minkään sääntelyviranomaisen pyynnöstä.

10.4.    Kun maksupalvelut on peruutettu, korttien tuhoaminen jää asiakkaan vastuulle.

10.5.    Asiakkaalla on 14 vuorokautta aikaa hankinnasta lukien käyttää ”harkinta-ajan oikeuksiaan”. Keskeytämme ja palautamme kaikki varat asiakkaalle pykälän 10.3 mukaisesti.

11. Maksuerimielisyydet ja valitukset:

11.1.    Jos käytettävissä olevan saldon takaisinmaksun jälkeen kortin/korttien käytöstä on todettu tapahtuneen lisää maksutapahtumia, veloituksia tai palkkioita tai jos vastaanotamme muutoksen aiempaan maksutapahtumaan, ilmoitamme asiakkaalle summan ja hänen on välittömästi maksettava meille vastaava summa vaadittaessa velkana.

11.2.    Pyrimme tarjoamaan asiakkaille helpon yhteyden asiakaspalveluryhmäämme, jotka vastaanottavat asiakirjoja sekä tutkivat ja vastaavat valituksiin. Jos et ole tyytyväinen johonkin palveluumme, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@prepaidfinancialservices.com

11.3.    Otamme valitukset erittäin vakavasti ja arvostamme niiden tarjoamaa mahdollisuutta tarkastella omaa liiketoimintaamme ja auttaa meitä täyttämään asiakkaidemme odotukset. Ensisijainen tavoitteemme on ratkaista asiakkaidemme tekemät valitukset niin nopeasti ja tehokkaasti kuin pystymme ja olemme sen takia kirjanneet alle toteutettavat toimenpiteet.

11.4.    Olet ensimmäisessä vaiheessa yhteydessä asiakaspalveluryhmäämme. Odotamme asiakaspalveluryhmämme vastaavan valitukseesi kirjallisesti viiden arkipäivän kuluessa. Teemme tässä vaiheessa kaikkemme ratkaistaksemme asian puolestasi.

11.5.    Suostut antamaan meille kaikki kuitit ja tiedot, joita pyydämme ja jotka ovat oleellisia vaadettasi koskien.

11.6.    Jos asiakaspalveluryhmämme ei pysty ratkaisemaan valitustasi. Mainitsemme asiasta sisäiselle valituksista vastaavalle virkailijallemme, joka vastaa sinulle 14 arkipäivän kuluessa. Voit lähettää ne sähköpostilla osoitteeseen complaints@prepaidfinancialservices.com

11.7.    Jos olet lähettänyt ja esittänyt valituksista vastaavalle osastollemme kaikki heidän pyytämänsä tiedot, mukaan lukien kuitit ja kopiot kaikesta lähetetystä ja vastaanotetusta yhteydenpidosta ja olet edelleen tyytymätön vastaukseemme, voit viedä valituksesi rahoitusalan oikeusasiamiespalveluun (The Financial Ombudsman Service); complaint.info@financial-ombudsman.org.uk

The Financial Ombudsman Service, South Quay Plaza, 183 Marsh Wall, London E14 9SR.

12. Kadonneet ja varastetut kortit:

Jos korttisi katoaa tai se varastetaan, sinun on ilmoitettava asiasta meille välittömästi. Kortti lukitaan; voit tehdä tämän myös itse soittamalla IVR-järjestelmäämme. Saatat joutua maksamaan korvaavasta kortista palkkion. Jos löydät korttisi myöhemmin, sitä ei aktivoida uudelleen, joten sinun on tuhottava se ja odotettava korvaavaa prepaid-korttiasi.

13. Muutokset sopimusehtoihin:

Saatamme päivittää tai muuttaa näitä sopimusehtoja (mukaan lukien Lista palkkioista ja rajoista -kohtaa). Ilmoitus muutoksista julkaistaan Internet-sivuilla tai sähköpostin tai mobiililaitteen välityksellä annettavalla tiedolla vähintään 2 kuukautta etukäteen. Jatkamalla maksupalvelujen käyttöä 2 kuukauden irtisanomisajan loppumisen jälkeen, vahvistat hyväksyväsi, että noudatat päivitettyjä tai muutettuja sopimusehtoja. Jos et halua noudattaa niitä, sinun on keskeytettävä maksupalvelujen käyttö välittömästi peruutuskäytäntöjemme mukaisesti.

14. Harkinta-aika ja oikeutesi purkaa sopimus

Sinulla on 14 vuorokauden pituinen harkinta-aika alkaen siitä päivästä, jolloin olet onnistuneesti päättänyt prepaid-korttisi rekisteroinnin kanssamme. Voit vetäytyä palvelustamme ilman seuraamuksia, mutta sinulta saatetaan vähentää meille aiheutuneita perusteltuja kuluja. Voit purkaa sopimuksen näiden 14 vuorokauden aikana ilmoittamalla meille kirjallisesti, että haluat vetäytyä ja purkaa sopimuksen kanssamme. Voit purkaa sopimuksen kanssamme harkinta-ajan jälkeen pykälän 11 mukaisesti.

15. Talletussuojajärjestelmä

Maksupalvelut, kortti ja tili ovat maksutuotteita; eivät talletus-, luotto- tai pankkituotteita, koska niitä ei sellaisenaan suojata Ison-Britannian rahoituspalvelujen korvausjärjestelmän (Financial Services Compensation Scheme) toimesta.

16. Rahojesi suojaaminen

Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että Prepaid Financial Services joutuisi maksukyvyttömäksi, saatat menettää varasi. Teemme kuitenkin laillisesti kaikkemme turvataksemme varat puolestasi.

17. Palkkiotaulukko  

Tähän palkkiotaulukkoon sisältyvät tiedot tiivistävät AIRO PayCard prepaid-kortin ominaisuudet ja selittävät sovellettavat palkkiot. Palkkioiden ei ole tarkoitettu korvaavan mitään yllä määritellyistä sopimusehdoista.

 

Aktivointi- ja kuukausimaksu Veloitus
Kortin tilaus €17,00
Kortin aktivointi €0,00
Kuukausiveloitus €4,00
Kortin latausveloitukset Veloitus
Lataus luottokortilta Internetissä 2,50 %
Lataus debitkortilta Internetissä 2,50 %
Kortilta toiselle siirto Internetissä tai SMS -palvelulla 2,50 %
Lataus pankkisiirrolla 1,00 %
Lataus verkkopankkipainikkeilla 0,50 € + 1,50 %
SMS tapahtumat Veloitus
Korttisaldon tarkistus tekstiviestillä €1,00
Kortilta toiselle siirto SMS -palvelulla 2,50 €
Kortin hetkellinen sulkeminen tekstiviestillä €0,50
Suljetun kortin avaus tekstiviestillä €0,50
Hallinnolliset veloitukset Veloitus
Uusi kortti kadonneen tilalle €15,00
Uusi kortti varastetun tilalle €15,00
Väärinkäytetyn kortin sulkeminen €30,00
Veloitus varojen palautuksesta suljetulta kortilta €15,00
Asiakaspalvelumaksu / Puhelu Ilmainen
Automaattikäyttö Veloitus
EU -alueen korttinosto 4 €
Korttinosto ei EU -alueella 4,50 €
Maksutapahtumat Veloitus
Kortin käyttö maksaessa EU -alueella / tapahtuma Ilmainen
Kortin käyttö maksaessa EU -alueen ulkopuolella / tapahtuma €0,50
Kulu valuutanvaihdosta 3,00 %
Veloitus hylätystä ostotapahtumasta €0,25
Maksut puhelinpalvelussa Veloitus
PIN -koodin kysely Ilmainen
PIN -koodin kysely seuraavilla kerroilla €2,50
Muut veloitukset Veloitus
Kortin päivitys € 8,00
Palkkojen siirto kortille Ilmainen
Lataukset ja rajat Veloitus
Suurin ladattava summa € 6 000,00
Suurin korttisaldo € 10 000,00
Nostoraja päivässä € 750,00
Suurin Credit- / Debit-korttilataus € 750,00
Suurin kortilta toiselle siirto € 500,00
Latauskertoja päivässä enintään 3